اصطلاحات اسکیپ روم ها از مهم ترین موارد در راه تبدیل شدن به یک بازیکن حرفه ای می باشد. در بازی اتاق فرار، لازم است تا دانش خود را نسبت به این بازی بالاتر ببرید تا بتوانید حرفه ای تر بازی کنید و موفق شوید. یکی از مهمترین اطلاعات در زمینه این بازی، اصطلاحات تخصصی اتاق فرار است. بازیکنان حرفه ای و مدیران بازی ممکن است در صحبت های خود، بارها از این اصلاحات استفاده کنند. اگر می خواهید با این اصطلاحات آشنا شوید، اتاق فرار اسکیپ مستر در ادامه برخی از آنها را معرفی و شرح داده اند.

اصطلاح هینت در اتاق فرار به چه معناست؟

اگر کلمه hint را در اینترنت جستجو کنید با معنای “اشاره” روبرو خواهید شد. اشاره شاید معنای نزدیکی به مفهوم این کلمه در اتاق فرار باشد. در حقیقت هینت همان راهنمایی هایی است که با درخواست شما در اتاق فرار، توسط مدیر بازی انجام می شود. هینت دهی با وسیله ارتباطی شما با مدیر بازی که در بیرون از اتاق قرار گرفته است انجام می شود. اما دو نکته مهم در مورد راهنمایی ها یا اصطلاحا همان هینت های بازی وجود دارد. هینت از جمله رایج ترین اصطلاحات اسکیپ روم ها می باشد که کاربرد زیادی در طول بازی دارد.

اصطلاحات اتاق فرارها

اولین نکته مربوط به تعداد هینت ها است. معمولا ۳ بار می توانید از هینت های رایگان در اسکیپ روم استفاده کنید. در صورتی که بیش از سه بار درخواست راهنمایی داشته باشید، مدیر بازی مقداری از زمان باقیمانده شما را کسر می کند و سپس شما را راهنمایی می کند. دومین نکته مربوط به مراحل هینت است. این یعنی مدیر بازی مستقیما به شما رمز ها را اریه نمی دهد بلکه با راهنمایی های مستقیم و غیر مستقیم تلاش می کند تا شما به جواب خود برسید. گیم مستر در مرحله اول به شکل کلی راهنمایی می کند در بار دوم کمی شفاف تر و در بار سوم تقریبا مستقیم پاسخ شما را خواهد داد.

اصطلاح گیم مستر در اسکیپ روم

گیم مستر همان مدیر بازی است. کسی که از ابتدا تا انتهای بازی با او سر و کار دارید و مسایل مربوط به اسکیپ روم را می توانید از او سوال کنید. بعد از ورود هر گروه به بازی، یک گیم مستر تا انتهای بازی در کنار آنها خواهد بود. مدیر بازی وظایف مختلفی دارد که به شکل خلاصه، معرفی قفل ها، تحویل گرفتن وسایل شخصی اعضای گروه قبل از بازی و تحویل آنها بعد از بازی، معرفی و توضیح در مورد اتاق فرار و هینت دهی در طول بازی از وظایف او محسوب می شود.

Don’t touch دست نزنید

این اصطلاح که معمولا با یک ضربدر قرمز رنگ یا علامت ورود ممنوع همراه می شود، روی اشیایی نصب می شود که نباید به آنها دست برنید یا آن را وارسی کنید. البته این اشیا شاید در روند پیدا کردن سرنخ ها نقش داشته باشند اما نیاز به دست زدن و جابه جایی آنها نیست.

اصطلاح اکتور در اسکیپ روم ها

اکتور یکی دیگر از اصطلاحات اسکیپ روم بوده و به معنای یک فرد در اتاق فرار است. معمولا اکتور ها برای اتاق فرارهای ترسناک استفاده می شوند. با این توضیح حتما هدف انها را درک خواهید کرد. اکتور ها وظیفه انجام حرکتی خاص در اتاق فرار را دارند تا موجب ترس و افزایش هیجان بازی برای شما شوند. اکتورها هیچ مشکلی با شما ندارند و تنها وظیفه خود را انجام می دهند. پس از برخورد فیزیکی و درگیری لفظی با انها اجتناب کرده و به ادامه بازی خود بپردازید.

اصلاح اکتور در اسکیپ روم

اصلاح جامپ اسکیر در اسکیپ روم به چه معناست؟

این هم یکی دیگر از اصلاحات اتاق فرار است. اتفاقا این اصطلاح نیز در اسکیپ روم های ترسناک کاربرد دارد. تصور کنید در یک اتاق نسبتا تاریک در حال جستجو و پیدا کردن سرنخ ها هستید. ناگهان یک وسیله می چرخد یا صدایی خاص به همراه نورپردازی ناگهانی باعث ترس شما می شود. اینها همان جامپ اسکیر یا افکت های ویژه حین بازی است.

اصطلاح قفل در اتاق فرار

قفل همان قفل است! همان قفل هایی که باید به وسیله رمز های پیدا شده در اتاق فرار بازشان کنید و از اتاق خارج شوید. انواع قفل های مختلفی در اتاق فرار استفاده می شود که بهتر است در مورد آنها به مطالعه بپردازید.

درجه سختی و درجه ترسناکی

درجه سختی همان سطح بازی است. درجه ای که نشان می دهد چقدر باید در بازی تلاش کنید تا بتوانید از اتاق خارج شوید. این درجه برای هر اتاق فرار، معمولا بین عدد ۱ تا ده نمایش داده می شود که یک ساده ترین و ده سخت ترین حالت ممکن است. در اسکیپ روم هایی که فضایی ترسناک دارند، در کنار درجه سختی، درجه ترسناک بودن نیز نوشته می شود. گاهی این دو درجه به شکل درصدی نیز نشان داده می شوند.

علاوه بر مواردی که در این مطلب به عنوان اصطلاحات اسکیپ روم معرفی شد، در بازی های مختلف ممکن است با لغات و عبارت های دیگری مواجه شوید که مرتبط با سبک بازی می باشند. در صورت عدم اطلاع و آشنایی با این اصطلاحات می توانید در ابتدای بازی از گیم مستر راهنمایی بگیرید.

۴ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *