چطور از پس اسکیپ روم ها بر بیایم؟اتاق های فرار از تفریحات پر هیجانی هستند که اگر آنرا تجربه کرده و لذت آن را چشیده باشید، با سوال های زیادی از جمله این مورد مواجه میشوید. علاوه بر این، ممکن است برایتان این سوال بوجود آمده باشد که برای فرار از اسکیپ روم، چه کارهایی باید انجام دهیم و یا به عبارت بهتر چه نکات مهمی در اتاق فرار وجود دارد که باید به آن توجه کنیم؟ فرقی نمی کند که تجربه این بازی را داشته اید یا نه، در هر صورت دانستن و توجه به برخی نکات، می تواند باعث موفقیت شما در این بازی شود. در ادامه اتاق فرار اسکیپ مستر به بعضی از این نکات اشاره خواهد داشت.
چگونه با کار تیمی از پس اسکیپ روم ها بر بیایم؟
اتاق فرار یک بازی گروهی محسوب می شود. بنابراین حل معماهای این اتاق، به شکل تک نفره و بدون همکاری و همفکری سایر هم تیمی ها امکان پذیر نیست. انتخاب اعضای تیم هم در این بازی بسیار مهم است. افراد هم گروه شما باید روحیاتی نزیک به هم داشته و تا حدودی از هم شناخت داشته باشند. البته تقسیم کار نیز بسیار مهم است. اینکه اعضای گروه، هر کدام آگاهی کاملی نسبت به وظایف خود پیدا کنند، در نتیجه نهایی کار بسیار تاثیرگذار است.
با انتخاب سرگروه از پس اسکیپ روم ها بر بیایم
در مورد اهمیت کار تیمی توضیح داده شد. اما هر گروه باید مدیری داشته باشد تا به خوبی بتواند اعضا را هدایت و مدیریت کند. مدیر تیم باید نسبت به ویژگی های اعضا شناخت داشته باشد، بازی را هدایت و مدیریت کرده و تقسیم وظایف را به خوبی انجام دهد.
ساده فکر کردن کنید
بسیاری از افراد کم تجربه فکر می کنند برای پیدا کردن رمزها و کلیدها، باید معماهایی بسیار پیچیده و فرمول های بسیار سخت را حل کنند. این اشتباهی است که باعث می شود شما از بعضی پاسخ های ساده چشم پوشی کنید. فراموش نکنید که طراحان معماهای اتاق، طوری برنامه ریزی می کنند تا تمام معماها در عرض مدت زمان محدود بازی حل شود تا شما بتوانید از اتاق خارج شوید. پس ساده فکر کنید.
برای اینکه از پس اسکیپ روم بر بیایم باید زمان را جدی بگیریم
در طول بازی باید معماهای مختلفی را حل کنید. ممکن است بر روی موردی خاص تمرکز کنید اما باید مراقب گذشت زمان باشد. خونسرد باشید اما زمان را جدی بگیرید. زمان را تقسیم بندی کنید تا با مشکلی روبرو نشوید.
از مدیر بازی کمک بگیرید
قرار است در این بازی با کمک هوش خود سرنخ ها را پیدا کنید. اما همانطور که گقته شد زمان شما محدود است و ممکن است در حل بعضی از معماها به مشکل برخورد کنید. برای اینکه از پس اتاق فرار بر بیایید، بعضی مواقع بهتر است از مدیر بازی کمک بخواهید. این یک تقلب نیست! بلکه فرصتی است برای شما تا فرصت حل دیگر معماها را داشته باشد.
با درست جستجو کردن از پس اسکیپ روم ها بر بیایید
یکی از اشتباهاتی که بسیاری از پلیرهای کم تجربه انجام می دهند. جستجو های عجیب و غریب در اتاق است. مطمئن باشید کلید معماها را در کانال کولر، پشت کمد و زیر پایه مبل پیدا نخواهید کرد. به ذهن خود نظم بدهید و بدون زحمت اضافی، دور و بر خود را بگردید. لابه لای کتاب روی میز، روی قفسه های کتابخانه و جیب یک لباس آویزان بهترین جاهایی هستند که می توانید پاسخ ها را از آن کشف کنید.
حدس بزنید
بله! حدس بزنید تا در اسکیپ روم موفق شوید. قرار نیست برای حل هر معما مسیر پیدا کردن جواب را پیش ببرید. بعضی مواقع می توانید با مرور داستان و رویه ی بازی، به بعضی از سرنخ ها دست پیدا کنید. به خاطر بیاورید که این بازی توسط چند انسان، مثل خود شما ساخته شده است. خود را جای آنها بگذارید تا روند بازی برای شما ملموس تر باشد. اینجا دقیقا همان جایی است که باید از خلاقیت خود استفاده کنید.
طرز کار قفل ها را یاد بگیرید
قفل ها یکی از مهمترین بخش های بازی هستند. برای خارج شدن از اتاق بازی باید بتوانید از پس کار کردن با قفل ها بربیایید. اگر برای اولین بار قصد انجام این بازی را دارید، حتما قبل از شروع بازی، طرز کار با انواع قفل های اتاق فرار را یاد بگیرید. در ضمن، قبل از شروع بازی می توانید در مورد قفل های موجود در اتاق، از مدیر بازی توضیح بخواهید. یک نکته مهم در مورد قفل های کلیدی این بازی، این است که هر کلید، صرفا برای یک قفل کاربرد دارد.
آیا هم تیمی های شما سالم هستند؟
برای شرکت در این بازی، تشکیل تیم به عهده خود شما است. پس در انتخاب هم تیمی ها دقت داشته باشید و کسانی را انتخاب کنید که از سلامت جسمی و روحی آنها مطمئن هستید. با توجه به فضای غالبا ترسناک موجود در اتاق های فرار، شرکت کنندگان نباید دارای پیش زمینه بیماری های قلبی یا روحی روانی باشند. انجام این بازی به افرادی که دچار اختلالاتی مثل ترس از فضای بسته یا فوبیای تاریکی هستند، توصیه نمی شود. فراموش نکنید که در بسیاری از اتاق های فرار، در صورت وقوع مشکلی برای یکی از اعضای تیم، اجازه ادامه بازی به دیگر اعضا داده نمی شود.
تمرکزتان را از دست ندهید
داشتن تمرکز در طی تمام مراحل بازی بسیار مهم است. اگر قصد موفقیت در انجام بازی را دارید، حواس خود را منعطف به اتاق کنید. شوخی کردن یا صحبت کردن در مورد مسایل حاشیه ای و غیر مرتبط با بازی، علاوه بر اینکه باعث از دست رفتن زمان می شود، تمرکز اعضای تیم را هم به هم می ریزد.
استرس و ترس خود را مدیریت کنید
از وقتی وارد اتاق می شوید دقایق برای شما به سرعت می گذرد. از طرف دیگر با توجه به ژانر ترسناک اکثر اتاق فرار ها در ایران، ممکن است کمی دچار ترس و یا استرس شوید. اما هیچ چیز نگران کننده ای وجود ندارد و قرار نیست آسیبی به شما برسد. از طرف دیگر در بدترین حالت ممکن، نمی توانید از اتاق خارج شوید؛ ولی این آخر دنیا نیست. پس برای موفقیت در این بازی باید مدیریت استرس را یاد بگیرید.
چطور با بلند فکر کردن، از پس اسکیپ روم ها بر بیایم
نه! منظور ما این نیست که با صدای بلند حرف بزنید. برای پیشرفت در بازی اتاق فرار، باید هر چیزی که در مورد معماها به ذهن تان می رسد، برای هم تیمی ها بازگو کنید. اگر تکه ای از پازل یک معما در ذهن دوستان شما گم شده باشد، اینکار باعث پیدا شدن آن می شود. فراموش نکنید که در این بازی تیمی، مشورت حرف اول را می زند.
کد های رمز را بشناسید
اگر به حل معما علاقه مند باشید، احتمالا با کد های رمز از قبیل کد رمز مورس آشنا باشید. این کد ها زیاد و مختلف هستند و ممکن است در اتاق فرار از آنها استفاده شده باشد. پیشنهاد می کنیم در کنار کسب اطلاع از نحوه کار قفل ها، کمی هم در مورد کد های رمز مختلف مطالعه کنید.
به جزئیات توجه کنید
بعضی اوقات لازم است جزئیات را با دقت بررسی کنید. برای مثال وقتی یک کتاب را باز می کنید، باید به شکل نوشتن حروف، اعداد عجیب در قسمت های مختلف کتاب، حروف بزرگ و کوچک و… توجه کنید. تمام این نکات ریز می تواند یکی از رمز های این بازی باشد.
تعداد افراد تیم را معقول انتخاب کنید
مدیران بازی برای هر اتاق فرار، با توجه به سناریو، ظرفیت اتاق و طول مدت زمان هر بازی، حداقل و حداکثر تعداد شرکت کننده را مشخص می کنند. اتاق ها حداقل ۲ تا ۳ نفره و حداکثر ۶ تا ۱۰ نفره هستند. اما نکته مهم برای شما، انتخاب تعداد هم تیمی ها است. فراموش نکنید که شلوغ کردن اتاق با تعداد افراد بیشتر، ممکن است مدیریت و کنترل بازی را برای شما سخت کند.
نا امید نشویم تا از پس اسکیپ روم ها بر بیایم
و در آخر اینکه ناامیدی را کنار بگذارید. به یاد داشته باشید هر چه بیشتر ناامید و عصبانی شوید، توانایی تجزیه و تحلیل را از دست خواهید داد. اگر احساس کردید که نمی توانید یک معما را حل کنید، با ارامش به سراغ پیدا کردن سرنخ های بعدی بروید.
به نظر من هم نباید کسی که بیماری قلبی داره رو به اتاق فرار ببریم
من تجربه دارم دوستم بیماری قلبی داشت و از ترس حالش بد شد دیگه نتونستیم ادامه ی بازی رو انجام بدیم
خواندن این مطلب قبل از رزرو اتاق فرار واقعا لازمه