ژانرهای اتاق فرار

ژانرهای اتاق فرار یکی از مهم ترین فاکتورها برای جذب مخاطب اصلی و اسکیپ بازها می باشد و در واقع حس و حال بازی و شرایط روحی که در آن برایتان بوجود می آید را نشان می دهد. طراحان اسکیپ روم ها بر اساس ژانر مورد نظر سناریوهای مختلفی را طراحی و آن را پیاده سازی می کنند. در انتخاب ژانر ابتدا به این توجه دارند که هدف اصلی آنها کدام گروه از افراد جامعه با چه ویژگی اخلاقی است؟ با توجه به اینکه روحیات افراد با هم تفاوت دارد، به همین دلیل ژانرهای مختلفی در هر یک از بازی ها مد نظر قرار میگیرد که برخی با استقبال بیشتری مواجه شده و تعدادی کمتر محبوب میشوند. اتاق فرار اسکیپ مستر در ادامه ژانرهایی که به شدت مورد توجه اسکیپ بازها روبرو شده اند را معرفی خواهد کرد.

بهترین ژانرهای اتاق فرار کدامند؟

قبل از بررسی ویژگی های هر یک از ژانرها در اسکیپ روم ها، بهتر است ابتدا به این سوال جواب بدهیم که کدام ژانر برای بازی بهتر است؟ ترسناک یا دلهره آور؟ واقعیت این است که تجربه ای که بازیکنان از حضور در هر یک از اسکیپ روم ها بدست می آورند تنها در گرو نوع ژانر و داستان بازی نیست. بلکه مجموعه ای از فاکتورها از قبیل داستان، شرایط محیط و المان ها و حتی نحوه مدیریت بازی توسط گیم مستر در نتیجه نهایی و تجربه بازیکنان نقش دارند. در بسیاری از مواقع ژانر بازی ممکن است ترسناک باشد اما شرایط موجود در محیط به خوبی این موضوع را نشان نمی دهد و به همین دلیل ترس و اضطراب در افراد ایجاد نمیشود.

بهترین ژانرهای اسکیپ روم ها

به همین دلیل پیشنهاد می کنیم در انتخاب هر یک از بازی ها تنها به ژانر آن توجه نکنید و اطلاعات کاملی درباره شرایط محیط و نحوه پیاده سازی سناریو در اتاق و سایر فاکتور بدست آورید. علاوه براین، دقت داشته باشید که بهترین ژانرهای اتاق فرار به نوع روحیات و شخصیت شما بستگی دارد و ممکن است بازی که با استقبال برخی از افراد مواجه شود، از نظر شما ارزش زیادی نداشته باشد. اگر اهل ترس و اضطراب هستید، ژانر ترسناک برایتان خوب است و اگر بیشتر به حل معما علاقه دارید، ژانر معمایی و ماجرجویی و برای افراد شاد ژانرهای کمدی و فانتزی گزینه های ایده آلی هستند. به شرط اینکه همگی با رعایت استانداردها به خوبی پیاده سازی شده باشند.

۱- ژانر ترسناک اتاق فرار

در اتاق فرارهای ایرانی بیشترین استقبال از ژانرهای ترسناک وجود دارد و اغلب جوانان به این سمت از بازی ها گرایش پیدا کرده اند. مهم ترین ویژگی بازی هایی که ژانر ترسناک دارند، ایجاد ترس و وحشت زیاد با نوع داستان بازی و صدا و نور و وسایل تزئینی می باشد. به همین دلیل است که اغلب این بازی ها محدودیت سنی دارند و افراد بالای ۱۸ سال می توانند در آنها شرکت کنند. اتاق فرار توهم در مجموعه اسکیپ روم از نمونه های بسیار مهیج با ژانر ترسناک است که طرفدران زیادی دارد. درجه ترس این بازی ۹۵ درصد است و به همین دلیل باید خودتان را برای شرایط پر از ترس آماده کنید.

ژانر ترسناک اتاق فرار

۲- ژانر دلهره آور اسکیپ روم

از دیگر ژانرهای اتاق فرار که محبوب اسکیپ بازها هستند، ژانر دلهره آور است. سناریو و داستان این بازی ها به گونه ای طراحی شده است که در افراد ترس از اتفاقی که شاید در آینده رخ دهد ایجاد میشود. به همین دلیل حس و حال آن با اتاق فرارهایی که ژانر ترسناک دارند کاملا فرق دارد. این قبیل بازی ها برای افرادی مناسب است که نه تنها عاشق ترس و اضطراب هستند، بلکه حس ماجراجویی نیز در آنها در سطح بالایی قرار دارد.

۳- ژانر جنایی اتاق فرار

یکی دیگر از ژانرهای اسکیپ روم ها که پیشنهاد می کنیم از دست ندهید، ژانر جنایی است. اگر دوست دارید برای یک ساعت نقش کارآگاه و پلیس داشته باشید تا سر از داستان قتل دربیاورید، اسکیپ روم با ژانر جنایی همان چیزیست که شما را به آرزویتان می رساند. در تمام بازی هایی که جنایی هستند، هدف پیدا کردن قاتل و حل معماهای متعدد در این مسیر است.

۴- ژانر کارآگاهی اسکیپ روم

ژانرهای کارآگاهی و جنایی شباهت زیادی با هم دارند و در هر دو بازی هدف رسیدن به جواب معما با حس پلیسی است. تنها تفاوتی که این دو ژانر با هم دارند در اصل و موضوع داستان بازی است. در ژانر کارآگاهی شما و سایر افراد تیم به عنوان کارآگاه باید از یک داستان مروز سر در بیاویرد و معمای آن را حل کنید. این داستان و رمز آن می تواند شناسایی تیمی از تبهکاران!

ژانر کارآگاهی اسکیپ روم

۵- ژانر معمایی اسکیپ روم

برخی از طراحان اتاق فرارها معتقدند که ژانر معمایی وجود ندارد و این قبیل بازی ها تفاوتی با سایر گزینه ها ندارند. بدون در نظر گرفتن اختلاف هایی که در این زمینه وجود دارد، لازم است بدانید که تمرکز اصلی در این قبیل بازی ها، حل معماهای متعدد است. درست است که در سایر بازی ها نیز معما وجود دارد، اما درجه سختی معماهایی که در این بازی ها ارائه میشود بیشتر از بقیه است. اگر ذهن فعالی دارید و ترجیح می دهید برای ۶۰ تا ۹۰ دقیقه ذهنتان را حسابی به چالش دعوت کنید، پیشنهاد می کنیم اتاق فرارهایی که ژانر معمایی دارند را از دست ندهید.

۶- ژانر فانتزی اتاق فرار

به همان اندازه که ژانرهای ترسناک باعث میشوند ترس و اضطراب تمام وجودتان را احاطه کند، ژانر فانتزی یا کمدی باعث شادی و خنده تان خواهد شد. یکی از بهترین ژانرهای اتاق فرار برای رهایی از دغدغه های روزمره، ژانر کمدی است چون محیط بسیار شاد و پر از خنده را برایتان فراهم می کند.

۷- ژانر درام اسکیپ روم

همان طور که از نام این نوع بازی مشخص است، داستان درام و عاطفی در اسکیپ روم اتفاق خواهد افتاد و خبری از ترس و وحشت در آن نیست. به همین دلیل این قبیل اسکیپ روم ها با استقبال کمی مواجه شده و در اتاق فرارهای ایرانی نقش ندارند.

۸- ژانر ماجراجویی اسکیپ روم

یکی دیگر از ژانرهای اتاق فرار که با استقبال زیادی مواجه شده اند، ژانرهای ماجراجویی است. داستان اصلی این بازی ها پیدا کردن چیزی شبیه به گنج است که تنها راه رسیدن به آن، حل معماهای مختلف خواهد بود. اگر حس کنجکاوی بالایی دارید و به حل معما نیز علاقه مند هستید، ژانر ماجراجویی اتاق فرار با روحیات شما تناسب دارد.
در مجموعه اسکیپ مستر به سلیقه های مختلف توجه شده و به همین دلیل مجموعه زیادی از بازی ها با ژانرهای مختلف پیاده سازی شده اند. هدف ما در این مجموعه فراهم کردن محیطی امن و ایمن برای کسب تجربه های تازه در بازی های گروهی بوده و به همین دلیل انواع ژانرهای ترسناک، دلهره آور، معمایی و جنایی و غیره را می توانید در آن ببینید.

فکر میکنید جای کدام ژانر در  اسکیپ مستر خالیه؟ برامون بنویسین که دوست دارید چه نوع بازی هایی با چه ژانری در اسکیپ مستر اجرا بشن؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *